Inici / Noticia

30/10/2018 - Marta Guirao

STAGE PRETEMPORADA

62 atletes assisteixen

El darrer cap de setmana (19-20-21 d'octubre) els atletes de la UGE hem realitzat el stage de pretemporada a la casa de colònies Torre Ametller, situada a Cabrera de Mar. Han estat 3 dies molt divertits on hem pogut gaudir d'un munt d'activitats.

El divendres vam arribar a la casa de colònies al voltant de les 19h. Alguns van anar en autocar i d'altres en cotxe amb les famílies. Una vegada hi erem tots, ens vam instal·lar a les habitacions de la casa. Després vam sopar i ens vam reunir a la sala per fer jocs en grup molt divertits! Quan les piles s'anaven esgotant, els més petits ja marxaven a dormir molt emocionats per poder compartir la primera nit amb els companys d'atletisme. Mentrestant, el grup dels més grans encara continuava a la saleta amb els ulls ben oberts...

El dissabte ens vam llevar ben d'hora i carregats d'energia per continuar les nostres colònies. A les 8h vam baixar al menjador per agafar forces amb l'esmorzar. Després hi havia una estoneta de temps lliure i a les 10h vam començar els entrenaments. Els atletes de l'Escola van anar amb els seus respectius monitors (l'Isaac, l'Andrea, la Paula i la Marta) per realitzar l'entrenament pels voltants de la casa.

Els atletes més grans, els del grup del David, van pujar corrent fins al castell de Burriac. Tot i la dificultat que suposava, ho van aconseguir amb èxit!

Al acabar els entrenaments tocava torn de dutxes i a la 13,30h el dinar. Després de dinar, els atletes van tenir temps lliure, que alguns van aprofitar-la per fer deures i d'altres van anar a buscar un petit tresor amagat pel bosc. A les 17h vam començar la gimcana que havien preparat amb molta il·lusió els monitors. Tots els atletes estaven dividits en grups barrejats entre grans i petits. El repte de la gimcana era superar les diferents proves en el menor temps possible. Els atletes van gaudir d'una tarda molt divertida amb una sorpresa final.

A la prova final de la gimcana els atletes tenien una hora per preparar un ball ben original que mostrarien davant d'un jurat molt exigent. El jurat valoraria la coreografia, el vestuari i la participació de tots els membres del grup. Tots els atletes van mostrar les seves habilitats més artístiques i divertides dalt l'escenari!

Al acabar els balls vam anar a sopar per agafar forces per la nit que ens esperava?

Després de sopar els monitors van preparar el túnel del terror, on només els atletes més valents podrien aconseguir el repte d'agafar els objectes que es demanaven mentre passaven per les diferents habitacions misterioses i arribar a la sala final amb una sorpresa terrorífica amagada.

Grans i petits anaven passant pel túnel del terror, i tot i els ensurts que s'emportaven, van aconseguir acabar-lo entre crits i rialles! Al acabar el túnel els més petits van anar a dormir i els més grans van sortir amb el David a fer una petita excursió nocturna al voltant de la casa.

Diumenge al matí ens vam llevar, vam esmorzar i vam recollir les habitacions. Després vam anar a fer una excursió fins al Castell de Burriac. Els més petits, acompanyats pels monitors, van fer l'excursió caminant. Els grans, van pujar una altra vegada corrent. Tots i totes van aconseguir arribar fins a dalt!

Després vam fer l'últim àpat i per la tarda els pares i mares ja esperaven als atletes per tornar cap a casa amb la motxilla carregada d'emoció, alegria i diversió després de tres dies intensos convivint grans i petits i gaudint de grans moments que hem viscut tots plegats!

Gràcies a tots els atletes per participar-hi i ja comencem el compte enrere fins les colònies de l'any vinent!

UGE BADALONA

Pistes Atletisme Paco Àguila

Ctra Canyet, sn

08916 - Badalona

Tel. 93.395.01.06

secretaria@ugebadalona.com

Pàgines

Inici
Informació
Calendari
Rànking
Contacta

Serveis

Intranet