Inici / Noticia

20/11/2018 - Marta Guirao

JOCS SOCIALS 2018

Amb aquests Jocs iniciem la temporada

El passat diumenge 11 de novembre es van realitzar els Jocs Socials a les pistes d'atletisme del club. Els Jocs Socials es tracta d'una jornada esportiva on es realitzen diferents proves d'atletisme a mode de competició interna del club, ja que només hi participen els atletes de la UGE Badalona.

A primera hora del matí, els voluntaris van començar a muntar tota la infraestructura necessària per desenvolupar la jornada. A les 9h, els monitors del club van realitzar un escalfament conjunt amb els atletes de totes les edats. Es va fer un rodatge i una sessió d'estiraments per tal de preparar físicament a tots els atletes.

A partir de les 9.40h van començar les diferents proves. Per les categories de SUB 10, SUB 12, SUB 14 i a partir de SUB 16 fins a absolut, hi havia les proves de 60 metres llisos, llançament de pes, salt de llargada i 600 metres.

A més a més, es va realitzar una cursa de 400 metre llisos pels atletes més petits, és a dir, els d'una categoria inferior a SUB 10. També es va realitzar una cursa oberta a tots els participants de 1000 metres.

La jornada va transcórrer satisfactòriament, i al acabar, es va realitzar un petit pica-pica per a tots els participants. Agraïm a tots els atletes per haver participat i a tots els pares i mares que van col·laborar muntant les proves i fent de jutges!

UGE BADALONA

Pistes Atletisme Paco Àguila

Ctra Canyet, sn

08916 - Badalona

Tel. 93.395.01.06

secretaria@ugebadalona.com

Pàgines

Inici
Informació
Calendari
Rànking
Contacta

Serveis

Intranet