Inici / Noticia

21/11/2018 - Marta Guirao

LES CURSES DEL GRUP DE FONS CONTINUEN!

Durant aquest cap de setmana el grup de fons de la UGE ha tornat a realitzar diferents proves per Catalunya. En primer lloc, el passat divendres 16 de novembre es va realitzar la Bada Trail a la ciutat de Badalona. La Bada Trail es tracta d'una cursa nocturna amb finalitat solidària, ja que la recaptació va dirigida cap a l'Hospital Clínic mitjançant l'associació Help&Run, per tal de recaptar fons contra el càncer de mama. La cursa s'iniciava a les pistes de Paco Àguila i es realitzava un recorregut pels voltants de Canyet, finalitzant de nou a les pistes d'atletisme. La Paqui Muñoz va aconseguir la primera posició de la seva categoria! D?altra banda, la Esther Pascual va ser la tercera classificada de la cursa, en Bruno Paz el cinquè i el Marco Marini va finalitzar en dinovena posició.

El dissabte 17 es va realitzar la trenta-dosena cursa Milles Nocturnes de Cerdanyola, de 10km de distància. En Toni Bautista va esdevenir el guanyador amb un temps de 34:32'. En Javi Gil va finalitzar en setena posició amb 35:40', en Carles Marín en tretzena posició amb una marca de 36:07, en Jaime Herrero en vint-i-unena posició amb 36:46', en Mikel De Prada en vint-i-novena amb un temps de 37:46', en Toni Abellán va acabar en trenta-unena posició amb 38:01' i en Jose Luis Sánchez va entrar a meta trenta-tresè amb una marca de 38:11'.

El diumenge 18 quatre atletes del grup de fons van córrer la 7a Sansi, la cursa de 10km de Sant Feliu de Llobregat. L'Andrés Marín va finalitzar la cursa en la novena posició de la general i primer de la seva categoria amb un temps de 36:45'. En Carles Marín va finalitzar en dinovena posició de la general i quart de la categoria amb 37:52'. En Toni Abellán va fer-se amb la posició 24 de la general i la novena de la categoria amb 37:59'. Per últim, a la categoria femenina, la Cristina Berenguer va quedar sisena de la seva categoria i vintena de la general, completant la prova amb un temps de 47:50'.

Felicitem a tots els atletes per la seva participació a les curses durant aquest cap de setmana!

UGE BADALONA

Pistes Atletisme Paco Àguila

Ctra Canyet, sn

08916 - Badalona

Tel. 93.395.01.06

secretaria@ugebadalona.com

Pàgines

Inici
Informació
Calendari
Rànking
Contacta

Serveis

Intranet