Inici / Noticia

07/02/2018 - Marta Guirao

9 ATLETES PARTICIPEN AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA

Carla Sánchez novena de Catalunya, Abel Pujol setè de Catalunya i Júlia Álvarez aconsegueix la mínima pel Campionat de Catalunya de Marxa de Pista Coberta

El passat dissabte 2 de febrer es va disputar el Campionat de Catalunya de Marxa Promoció a la ciutat de Viladecans. Els nou atletes que van participar-hi van aconseguir grans resultats.

A la categoria SUB 12 masculí l'Abel Pujol i l'Arnau Álvarez van participar a la cursa de 2000 metres marxa. L'Abel va aconseguir finalitzar en la setena posició amb un molt bon temps de 13,32'. D'altra banda, l'Arnau va finalitzar en tretzena posició aconseguint una marca personal de 15,19', millorant en dos minuts a la seva anterior marca.

La Hana Kim i la Carla Sánchez, atletes de la categoria SUB 12 femení, van participar a la cursa de 2000 metres marxa. La Carla després de realitzar una molt bona cursa va fer-se amb la novena posició de la seva categoria. A més a més va aconseguir millorar la seva marca personal amb 12,38'. La Hana va aconseguir finalitzar amb un temps de 14,55', que suposa una bona marca per ser la primera competició de marxa que participava.

A la categoria SUB 14 femení van participar a la cursa de 3000 metres marxa la Júlia Álvarez, la Carla Garcia, la Paula Castaño, la Laia Corral i la Paula Camacho. La Júlia va finalitzar en setzena posició aconseguint una marca personal de 19,48', per tant, aquesta marca suposa la mínima pel Campionat de Catalunya de Pista Coberta. La Paula Castaño va finalitzar la cursa amb una molt bona marca personal de 22,42', seguida de la Laia amb un temps de 22,46' i la Paula Camacho va aconseguir una marca de 23,09'. La Carla va realitzar una molt bona participació al llarg de tota la cursa, però malauradament va ser desqualificada 50 metres abans de l'arribada. Tot i així, l'atleta va aconseguir mantenir un molt bon ritme durant tota la prova.

Felicitem als 9 atletes per la seva participació al Campionat de Catalunya de Marxa, ja que tots es va esforçar al màxim per aconseguir molt bones marques!

UGE BADALONA

Pistes Atletisme Paco Àguila

Ctra Canyet, sn

08916 - Badalona

Tel. 93.395.01.06

secretaria@ugebadalona.com

Pàgines

Inici
Informació
Calendari
Rànking
Contacta

Serveis

Intranet