Inici / Noticia

2023-10-19 - Marta Guirao

SIS PODIS DE LA UGE BADALONA AL CAMPIONAT

Els atletes de la UGE Badalona ja han donat el tret de sortida a les primeres competicions de la temporada 2023-2024. Per ara, els atletes Sub10, Sub12, Sub14 i Sub16 han participat a les dues primeres jornades del Campionat de Catalunya de Tardor, una competició que consta de 4 jornades amb final directa de cadascuna de les proves que es realitzen. De moment, el club badaloní suma un total de sis podis en aquest campionat.

La primera jornada del Campionat de Catalunya de Tardor es va disputar el passat 7 d'octubre a la pista d'atletisme Moisès Llopart, situada al Prat de Llobregat. Durant aquesta primera jornada van aconseguir pujar al podi quatre atletes del club. En categoria Sub12, la Ivet Mondelo es va proclamar Campiona de Catalunya de Tardor a la prova d'alçada amb 1.30m i l'Aila Sans es va emportar el bronze amb 1.20m.

La Gemma Sanz, atleta Sub14 va finalitzar tercera classificada a la prova de llançament de javelina amb una marca de 21.21m. D'altra banda, la Ylenia Monje, atleta Sub16 es va proclamar Campiona de Catalunya de Tardor a la prova de 3.000m amb un registre de 12:30.06''.

La segona jornada es va disputar a Santa Coloma el 14 d'octubre. La UGE Badalona va sumar dos nous podis. L'atleta Tomás Cuevas, de la categoria Sub12 va aconseguir la segona posició a la prova de 60m amb una marca de 9.02''. La Ivet Mondelo, atleta Sub12, també es va emportar la plata a la prova de salt de llargada amb 4.26m.

Les següents jornades del Campionat de Catalunya de Tardor es disputaran el 4 i l'11 denovembre.