Inici / Noticia

2023-10-24 - Marta Guirao

LA UGE BADALONA SUMA TRES PODIS EN MARXA I FONS

Abel Pujol, or a la marxa sub16

Gran cap de setmana pels atletes de les especialitats de marxa i fons de la UGE Badalona. Diumenge es va disputar el Gran Premi de Marxa Atlètica Jordi Llopart a Canet de Mar, una competició on van assistir tres marxadors del club.

En categoria Sub16 l’atleta Abel Pujol va conquistar el Gran Premi de Marxa guanyant l’or a la prova de 3.000m marxa amb un temps de 12:38’. L’atleta va portar un ritme de 4:12' el quilòmetre. En Biel Alcalà, atleta de la mateixa categoria, va finalitzar els 3.000m marxa en sisena posició amb un registre de 16:00', que suposa un ritme de 5:20' el quilòmetre.

L’atleta Francesc Rodríguez va finalitzar en primera posició de categoria màster i en segona posició de la categoria absoluta. En Francesc va completar els 5.000m marxa amb un temps de 21:44', portant un ritme de 4:20' el quilòmetre.

Un altre podi del cap de setmana ha estat el de l'atleta Esther Pascual, que ha finalitzat en tercera posició de la general als 10km de la cursa de Santa Margarida i els Monjos.