Inici / Noticia

2023-11-23 - Marta Guiario

MÉS D'UN CENTENAR D'ATLETES PARTICIPEN ALS JOCS SOCIALS DEL CLUB

Aquest diumenge s'han celebrat els tradicionals Jocs Socials de la UGE Badalona. Els Jocs Socials es tracta d'una jornada esportiva que se celebra anualment al club per tal de donar el tret de sortida a la nova temporada. És l'ocasió perfecta per reunir atletes, entrenadors i familiars en un dia lúdic i esportiu.

Enguany han participat més d'un centenar d'atletes del club, a més d'amics i familiars que també s'han sumat a competir a les proves. Durant la jornada s'han dut a terme diferents proves dividides per categories. Els atletes participants han competit en llançament de pes, 60m, salt de llargada i 600m. A més, també hi ha hagut un 1000m open, és a dir, obert als atletes de totes les edats, incloent-hi els familiars, i la prova de 400m pels més petits del club.

Aquest any s'ha disputat la prova de relleu, on han pogut participar tots els atletes barrejant categories i edats en els diferents equips. Els atletes han pogut gaudir d'una jornada distesa amb un ambient familiar, on han pogut competir en diferents proves sense la pressió d'una competició oficial.

Després d'aquesta gran jornada, queda inaugurada la temporada 2023-2024, on desitgem que tots els atletes, entrenadors i familiars del club puguin aprendre i gaudir de l'atletisme.

UGE BADALONA

G59760587

Pistes Atletisme Paco Àguila

Ctra Canyet, sn

08916 - Badalona

Tel. 93.395.01.06

secretariaugebadalona@gmail.com

Pàgines

Inici
Informació
Calendari
Rànking
Contacta

Serveis

Intranet

Horari

Secretaria: De dilluns a dijous de 18.00 a 19.00h

Política de devolucions i cancel·lacions
Política de cookies
Política de privacitat